Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Efter "Vaskduellen" och "Negerbollen" – Crazy Pictures gör reklam för Media Markt

Publicerad: 21 april 2015, 05:46
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:04

Crazy Pictures är kända för sina humorsketcher på Youtube. Nu gör filmkollektivet reklamfilm för Media Markt.


Ämnen i artikeln:

Media Markt

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Crazy Pictures ligger bland annat bakom "Vaskduellen", som har över 1 miljon visningar på Youtube, och "Negerbollen", som har drygt 1,7 miljoner visningar.

Nu reklamfilmsdebuterar filmkollektivet med ett nytt koncept för Media Markt, som tagits fram i samarbete med reklambyrån Lowe Brindfors.

– Vi tillsammans med Lowe Brindfors kände omedelbart att vi ville jobba med Crazy Pictures. Deras lite skruvade humor och knivskarpa filmiska öga möjliggör för oss att arbeta med film på ett helt nytt sätt för hemelektronikbranschen. Att de dessutom är ett otroligt trevligt och professionellt gäng gjorde bara saken bättre, säger Media Markts marknadsdirektör Mia Lund Hanusek i ett pressmeddelande.

Den Inception-liknande reklamfilmen är för Media Markts nya kampanj "Maxa din TV-upplevelse". Flera nya reklamfilmer är redan planerade.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Media Markt

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.