Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Efter Dr Alban – Anna Book sjunger för Netonnet

Publicerad: 4 Augusti 2015, 08:25
Uppdaterad: 16 Maj 2016, 09:31

Anna Book väcker liv i sin klassiska hit i Netonnets nya reklam.


Ämnen i artikeln:

GarbergsNetonnet

I Garbergs och elkedjan Netonnets reklamkoncept "Direkt från lagerhyllan", tydligt inspirerat av TV4-programmet "Så mycket bättre", framträder artister för varandra i ett Netonnet-lager.

Först ut var Dr Alban, i en reklamfilm som släpptes tidigare i sommar, och nu har turen kommit till Anna Book.

Till skillnad från Dr Alban gör dock Anna Book inte en tolkning av Netonnet och Backstreet Boys reklamhit "Lager than life". Istället "kuppar" hon, enligt Netonnets marknadschef Jonas Järrenfors, och framför sitt gamla paradnummer "ABC", från melodifestivalen 1987.

Låter framförs i Netonnets lager, framför artistkollegor som Hasse Andersson, Backstreet Boys-medlemmen Brian Littrell och Dr Alban.

– Tanken med kampanjen är att visualisera konceptet ”Direkt från lagerhyllan”. Det är roligt att kunna göra detta i samarbete med artister som det svenska folket kan känna igen och vars tolkningar påvisar olika nyanser av ”Lager than life”. Med Anna Books framträdande vill vi tillföra något oväntat och skapa ett innehåll med lite självdistans som vi hoppas att våra kunder kan uppskatta, säger Jonas Järrenfors, marknadsdirektör på Netonnet, i ett pressmeddelande.

Senare kommer även Hasse Andersson göra en egen version av "Lager than life". Kampanjen är gjord av Garbergs.

LÄS ÄVEN:

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

GarbergsNetonnet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.