Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Edward Blom skålar i mjölk

Publicerad: 30 September 2016, 05:15
Uppdaterad: 30 September 2016, 06:42

En Hälsoguru och en Gastronom - PT-Fia och Edward Blom hyllar njutning i Valios nya kampanj.


Ämnen i artikeln:

Valio

I sin nya reklamsatsning samarbetar mejeriproducenten Valio med kändisgastronomen Edward Blom och hälsoprofilen Sofia "PT-Fia" Sjöström.

I reklamfilmen möts Valios två nyförvärv i köket för att laga och njuta av god och nyttig mat. Två olika personligheter, men med fokus på njutning, mat och goda smaker. När PT-Fia väljer att toppa sin frukostyoghurt med nötter och frukt – börjar Edward fantisera om rökt kalvlägg. Valio vill med reklamsatsningen kommunicera att ”Livet är fullt av goda tillfällen”.

– Edward och PT-Fia är de perfekta ambassadörerna för Valio. Med sina olika personligheter tycker vi att de tillsammans visar upp hur man kan hitta njutningen i livet – där smak och hälsa går hand i hand, säger Linda Öhman som är kommunikationschef på Valio, i ett pressmeddelande.

Edward Blom har med sitt intresse för historia, mat och dryck på kort tid blivit en av Sveriges mest välkanda gastronomer. Om samarbetet med Valio säger han så här:

– Är det något jag uppskattar här i livet så är det goda smaker. Allting gott och ibland alldeles för mycket. Därför är jag extra glad för detta samarbete. Valio har produkter som får smaklökarna att gå på högvarv, säger Edward Blom. Att produkterna dessutom är hälsosamma är ett stort plus, avslutar han.

 

 

 

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Valio

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.