Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Eco Wallpaper i samarbete med toppbloggare

Publicerad: 27 januari 2016, 14:02
Uppdaterad: 27 januari 2016, 14:02

Tapetvarumärket Eco Wallpaper låter två inredningsbloggare fixa kampanjen.


Det är i ett samarbete med toppbloggarna Frida Ramstedt från Trendenser och Pella Hedeby från Stilinspiration, som Eco Wallpaper vill sätta fokus på tapeter.

På sina bloggar efterlyser duon inredningsintresserade personer som är beredda att låta bloggarna tapetsera om deras hem. Det ska leda till inspirationsfilmer på temat "Inred med känsla”.

– Det här är två riktigt starka bloggare. På det här sättet får de inreda på riktigt och inte bara skriva eller föreläsa om det. På det sättet hoppas vi på att nå konsumenterna på ett nytt sätt, säger Claudia Nilsson, ansvarig för varumärkeskommunikation på Wallvision, där Eco Wallpaper ingår.

Inspirationsfilmerna ska få premiär i vår. De ska kunna ses i Eco Wallpapers egna kanaler, på de två bloggarna och på Hemnet.

– Förutom de som söker nya hem så samlas också inredningsintresserade på Hemnet. Därför tycker vi att det är en bra plattform att jobba med.

Eco Wallpaper har aldrig tidigare genomfört ett liknande bloggsamarbete.

– Vi har jobbat lite grann med bloggare tidigare, men aldrig på det här sättet. Vi tycker att bloggsamarbeten ger väldigt mycket gentemot konsumenterna och det skapar en annan relation till dem än traditionell reklam.

I kampanjen ingår även ett samarbete med inredningstidningen Plaza Interiör. Via Instagram genomförs en tävling där konsumenter uppmanas att ladda upp bilder som representerar deras bästa ”tapetkänsla”. I potten ligger tapeter.

Reklambyrån bakom kampanjen är Valentin & Byhr.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev