Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Dina Försäkringar vill visa att alla svenskar är lika olika

Publicerad: 28 juni 2016, 12:13
Uppdaterad: 28 juni 2016, 12:17

Dina Försäkringar tar hjälp av artisten Ison Glasgow i den nya filmen ”För tio miljoner”.


Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Enligt prognoser från Statistiska Centralbyrån blir Sverige tio miljoner invånare under hösten 2016. I den nya filmen ”För tio miljoner”, vill Dina Försäkringar uppmärksamma den nya befolkningssiffran och hylla alla människors olikheter – ett Sverige där alla är lika olika.

I filmen får man följa artisten Ison Glasgow, som bland annat säger:

”Jag är den som är född i Queens. Jag är den som hittade ett nytt hem. Jag är den som öppnar min dörr för dig. Jag är den som vill bli lämnad ifred”.

– Försäkringsbranschen har generellt varit väldigt traditionell och vi på Dina Försäkringar vill visa att vi ser alla människor och deras olikheter. Vi kommer snart att bli 10 miljoner människor och behoven förändras. Vi måste förstå allas små olikheter, orosmoln och behov. Vi finns till för alla människor ute i landet oavsett vem man än är och var man kommer ifrån och det vill vi visa med filmen. Vi gör helt enkelt försäkringar för 10 miljoner helt olika människor, säger Paula Fagerlund, Kommunikations-­ och webbchef på Dina Försäkringar, i ett pressmeddelande.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev