fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

De kan vinna Inhouse 2019

Publicerad: 30 september 2019, 05:21

Happy Socks, ATG, Semcon, Unionen, Tele2, Nent Group Radio och Folkspel är några av de bolag som slåss om att vinna Inhouse 2019. Här är alla nominerade bidrag.

Ämnen i artikeln:

Dagens MediaInhouseResumé

Totalt skickades 117 bidrag in till Inhousetävlingen i år. 43 av de kan nu stoltsera med en nominering. Allra flest vinstchanser har Happy Socks med hela fem nomineringar, följt av ATG, Coop, Unionen och Tui som alla har tre nomineringar vardera.

Inhousetävlingen avgörs i åtta kategorier. I Årets Inhouseavdelning och Årets Rookie utses en ensam vinnare, men i de övriga kategorierna – Bästa Digitala Aktivitet, Bästa DR, Bästa Expo, Bästa Inkluderande Kampanj, Bästa Kampanj och Bästa Trycksak – delas guld, silver och brons ut.

Vinnarna, och nomineringarna, utses av en jury bestående av tolv personer med Arkitektkopias vd Gunnar Duintjer i spetsen. Vinnarnas avslöjas vid en gala på Berns 7 november.

Inhouse arrangeras av Dagens Media och Resumé.

Här är alla nominerade bidrag i Inhouse 2019

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Infogram är blockerad under “Visa våra partners”.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev