Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

David Sundin i Hyundais nya reklam

Publicerad: 20 Maj 2015, 08:40
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:01

Calle Shulman har skrivit manus till de nya Hyundaifilmerna där David Sundin spelar en okunnig säljare.


Ämnen i artikeln:

Bizkit WiselyHyundai

Komikern David Sundin frontar Hyundais nya reklamfilmer. Tillsammans med skådespelaren Anders Sahlman ska han berätta om bra saker med Hyundais bilar. Filmerna är producerade av TopHat.

– Fokus ligger på Youtube, där vill vi verkligen växa. Det kändes helt naturligt att göra egna demofilmer där vi visar upp våra produkter och tjänster på ett annorlunda sätt, säger Erik Lindham, pr- och informationschef på Hyundai, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Som bilföretag är det exempelvis inte helt enkelt att prata om rostskyddsgaranti eller milservice på ett inspirerande sätt, men det tycker vi verkligen att vi har lyckats med i de här filmerna.

Manus till alla filmer är skrivna av Calle Schulman och formatet är framtaget av Bizkit Havas.

– Dynamiken mellan David och Anders är fantastisk och manuset som Calle skrivit är riktigt vasst. Det var precis vad vi var ute efter. Det var också viktigt för oss att filmerna visualiserade vår kärnverksamhet som är bilförsäljning, varför allt utspelar sig i en återförsäljarmiljö, säger Erik Lindham.

Tidigare i år släppte Hyundai också den egna podcasten "Vätgaspodden". I sommar sponsrar bilföretaget också en webbdokumentär om U21-EM.

Sex av Hyundais reklamfilmer är släppta och man hoppas på att lansera ytterligare 12 filmer under resten av året.

LÄS OCKSÅ:

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bizkit WiselyHyundai

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.