Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag10.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Därför vill Betsson utmana Sarah Sjöström att ta 17 simmärken

Publicerad: 19 Maj 2017, 10:51
Uppdaterad: 23 Maj 2017, 06:07

Sarah Sjöström är en av Sveriges största och mest folkkära idrottsstjärnor, men trots mängder av medaljer och världsrekord tog hon aldrig några simmärken som ung. Det vill Betsson nu ändra på.


Ämnen i artikeln:

BetssonOTW

Världsstjärnan Sarah Sjöström har vunnit över 50 mästerskapsmedaljer, två Jerringpris och ett bragdguld – men några simmärken har hon aldrig tagit.

Därför utmanar Betsson nu simstjärnan att ta de 17 simmärken som ingår i Svenska Simförbundets grundläggande pedagogik för simkunnighet.

Om hon klarar utmaningen kommer Betsson att skänka 100 000 kronor till Svenska Simförbundets arbete med att utbilda fler simlärare.

Med initiativet vill Betsson lyfta ämnet simkunnighet och öka intresset för simning.

– Simning är världens viktigaste sport. Den här utmaningen är rolig, men också viktig, eftersom det handlar om att verka för ett mer simkunnigt Sverige, säger Sarah Sjöström, i ett pressmeddelande.

Stefan Bladh, marknadsspecialist på Betsson:

– Vårt samarbete med Sarah Sjöström är ett led i vårt ökade engagemang inom svensk idrott. Tillsammans med Sarah hoppas vi kunna slå ett slag för simkunnighet på ett kul och underhållande sätt.

Utmaningen äger rum den 30 maj i Stockholm. Redan nu går det att spela på om Sarah Sjöström klarar sin utmaning.

Att Sarah Sjöström klarar av att ta 17 simmärken på 17 minuter spelas just nu till 2,00 gånger pengarna. Att hon inte klarar av det spelas till 1,72 gånger pengarna.

Arbetsgrupp:

Kund: Betsson

Content marketing: OTW

PR: Spotlight PR

Mediebyrå: Vizeum

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

BetssonOTW

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.