onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Comviq vill få svenskarna att kliva ur sina filterbubblor

Publicerad: 30 januari 2017, 14:11
Uppdaterad: 30 januari 2017, 14:47

Reklamkaraktärerna Karim, Krister och Nadja tar över Comviqs Facebook i nya kampanjen.

Zara Larsson, Kakan Hermansson och Alexander "The Mauler" Gustafsson finns bland profilerna som ska peppa svenskarna att gå utanför sina bekvämlighetszoner i Comviqs nya kampanj.

Ämnen i artikeln:

ComviqZara Larsson

AT


Under två veckor tar Karim, Krister och nya karaktären Nadja över Comviqs Facebook för att varje dag presentera en ny utmaning, som på ett eller annat sätt ska hjälpa folk att gå utanför sina bekvämlighetszoner och våga vara mer öppna – både mot sina följare och sig själva.

– Comviq har alltid skapat förutsättningar för att alla ska ha råd och möjlighet att kommunicera hur de vill. I dagens samhälle, där kommunikation på sociala medier tagit allt större plats, vill vi också tillhandahålla ett forum där våra målgrupper ska kunna uttrycka sig, vidga sina vyer och prata mer med varandra, säger Chimen Asadi, projektledare och kampanjansvarig på Comviq, i ett pressmeddelande.

Men det är inte bara de tre reklamkaraktärerna som kommer att delta i träningsprogrammet. Comviq har även med sig tio ambassadörer, som på sitt eget sätt visat på ett stort engagemang för uttrycksfrihet.

Profiler som Zara Larsson, Kakan Hermanson och Alexander "The Mauler" Gustafsson kommer ta sig an olika utmaningar för att peppa andra att göra detsamma.

– De tio ambassadörer som är med är alla utvalda för att de utmärkt sig som personer som vågar stå upp för sig själva och tänja på gränser för vad som anses vara normativt. De har också visat ett genuint intresse för att inspirera andra genom att utmana sig själva, fortsätter Chimen Asadi.

Byrån bakom kampanjen är ANR BBDO.

Här kan du följa träningsprogrammet.

Ambassadörerna som deltar i träningsprogrammet:

Zara Larsson, artist

Ametist Azordegan, journalist och radiopratare

Felix Sandman, artist i The Fooo Conspiracy

Lucas Simonsson, komiker

Alexander "The Mauler" Gustafsson, UFC-fighter

Kakan Hermansson, programledare, komiker, DJ och konstnär

Iman Aldebe, designer

Sanna Lundell, journalist

Calle Schulman, mediepersonlighet

Nikeisha Andersson, regissör

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev