Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Com Hems personal intog Stockholm

Publicerad: 29 januari 2015, 14:24
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:15

Som en del av kampanjen ”Den storslagna ombyggnationen” gick igår ett hundratal Com Hem-anställda ut och promenerade på stan.

Ämnen i artikeln:

Com hem

MJ

Markus Jacobsson


På onsdagseftermiddagen promenerade Com Hems anställda ute på stan i Stockholm iförda neongula västar och mössor samtidigt som de delade ut både flyers och nätkablar i lakrits.

Initiativet var en del av kampanjen "Den stora ombyggnationen" – en kampanj som också innefattar reklamfilmen "Lord of the Cable" med Judit & Judit.

Även Com Hems vd Anders Nilsson medverkade i gerillakampanjen.

– Vi försöker att komma ut så mycket som möjligt och träffa våra kunder. Det här är ett bra sätt att engagera både internt såväl som kunderna ute på stan, säger Jonas Tränk, marknadsdirektör på Com Hem, till Dagens Media och fortsätter:

– Responsen var väldigt bra. Det är en sak att träffa en person av kött och blod än att prata med en telefonist eller få hem ett brev. Det var en bra temperaturmätare på vad folk tycker.

Var du med och promenerade?

– Ja jag var själv med. Liksom många andra, även vår vd Anders Nilsson var med. Vi promenerade tre olika vägar från vårt kontor på Fleminggatan till Norrmalmstorg.

Com Hem samarbetade med pr-byrån Five under aktiviteten.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev