söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Com hem kidnappar förvånad katt

Publicerad: 18 augusti 2010, 11:29
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:42

Com hem fortsätter att använda populära webbklipp i sin reklam - den här gången är det OMG-katten som får tjänstgöra.

Ämnen i artikeln:

Com hem

HW

Henrik Widell


Katten vars ögon och mun blir allt större har använts i en mängd klipp på Youtube och diverse humorsajter. Upplägget är alltid det samma, tittaren ser kattens växande förvåning och sedan klipps en annan sekvens in som förklarar kattens förvåning, till exempel när Englands målvakt Robert Green slarvar in en boll mot USA i fotbolls-VM i Sydafrika. Begreppet OMG, för dem som inte känner till det, står för ”Oh my god!”.

I Com hems reklamfilm är karaktärerna Judith och Judith inklippta som berättar om företagets bredbandserbjudande. I en beskrivning av klippet skriver Com hem:

”Äntligen vet vi vad OMG Cat egentligen tittar på!”

 

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/S-g9eDY1qdM?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/S-g9eDY1qdM?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev