Cindy Crawfords barn frontar Calvin Klein

2018-01-04 16:00  
Den här gången tar Calvin Klein hjälp av supermodellen Cindy Crawfords barn Kaia och Presley Gerber – som båda två har inlett egna modellkarriärer.

Calvin Klein släpper nästa steg i varumärkets välkända kampanj "My Calvins" – tillsammans med den före detta supermodellen Cindy Crawfords barn Kaia och Presley Gerber.

Calvin Klein Jeans kampanj "My Calvins" lanserades ursprungligen 2014 och har fått stor uppmärksamhet globalt genom att frontas av superstjärnor som Justin Bieber, Kendall Jenner, Kate Moss och Kendrick Lamar.

Kampanjen har tagit avstamp i selfie-kulturen och fått stor spridning i sociala medier genom att uppmuntra kunderna att visa på hur de lever i sina "Calvins".

Under 2017 lanserades ett nytt tema inom kampanjen, kallad "Our Family", vars ansikte utåt hittills varit artisten Solange, syster till Beyoncé, flankerad av fyra andra sångare och låtskrivare.

Idag släpps nästa steg på temat "Our Family", och den här gången tar Calvin Klein hjälp av den före detta supermodellen Cindy Crawfords barn Kaia och Presley Gerber – som båda två har inlett egna modellkarriärer.

Syftet med "Our Family"-konceptet är enligt Calvin Klein att sätta familjen i centrum, och manifestera samhörighet och enighet mellan individer.

"Kampanjen ger uttryck för dessa band och olika sätt för hur vi kan inspirera familjer – både biologiska och de vi väljer att själva tillhöra – att sluta samman, och hedra det som förenar oss över gränser", skriver Calvin Klein i ett pressmeddelande.

Kampanjen är fotograferad av Willy Vanderperre. 

Amanda Törner

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt