Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Centerpartiet valspurtar på centralstationerna

Publicerad: 8 September 2014, 11:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:29

Med mindre än en vecka kvar till valet drar Centerpartiet igång sin valspurt. Fokus ligger på centralstationerna i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Ämnen i artikeln:

CenterpartietJernhusen Media

Syftet med kampanjen är att få svenskarna att "välja Alliansens gröna röst". Förutom de 3 000 affischerna som partiet ska sätta upp runtom i landet kommer bland annat Annie Lööf och Lena Ek träffa väljare på centralstationerna.

– Det känns spännande att få den här möjligheten att möta väljare den sista viktiga veckan. Mer än 2,5 miljoner människor passerar centralstationerna varje vecka och jag ser framemot att själv ta chansen att vara på plats, säger Annie Lööf i ett pressmeddelande.

Ola Spännar är kommunikationschef för Centerpartiet:

– Här kan vi möta massor av väljare den sista viktiga veckan och dessutom i ett sammanhang som passar vår gröna profil. Vi gillar klimatsmart resande och pratar gärna om Sverigebygget som vi och Alliansen vill genomföra, där vi binder samman Sverige med höghastighetståg, säger han i ett pressmeddelande.

Partiet kommer också att dela ut 1,75 miljoner flygblad varav 500 000 är öronmärkta för de sista dagarna innan valet.

Tidigare har även Miljöpartiet kampanjat på centralstationerna.

LÄS OCKSÅ:

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.