Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag22.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Centern tackar Alliansfritt Sverige

Publicerad: 25 September 2012, 13:33
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:10

Efter att Centerpartiet hånats för sin funktion "Budskapsbyggaren" går nu partiet ut och tackar Alliansfritt Sverige för att de har hjälpt till att sprida partiets budskap.


Ämnen i artikeln:

Centerpartiet

Dagensmedia.se har tidigare skrivit om " Budskapsbyggaren", där användaren kan skapa vilka budskap de vill, utformade som exempelvis banners och bilder.

Dessa budskap länkas sedan till Centerns "Framtidsbygget" och tanken är att de ska hjälp till att bidra med idéer till partiets idéprogramarbete.

Då "Budskapsbyggaren" helt saknar förhandsmoderering, och således släppt igenom budskap som "Arkebusera Annie Lööf" har den hånats ordentligt i sociala medier.

Nu går dock Centerpartiet ut och tackar Alliansfritt Sverige för att de, genom sin kritik, gett stor uppmärksamhet åt kampanjen.

Enligt Centerpartiet fick partiet under måndagen in över 4 000 budskap genom "Budskapsbyggaren" och uppmärksamheten har lett till stor spridning i sociala medier och till flera nyhetsartiklar.

I sitt pressmeddelande skriver Centerpartiet att de beklagar om någon har tagit illa vid sig av de budskap som varit kränkande, men står ändå fast vid den uteblivna förhandsmodereringen.

"Sådan är dock öppenheten, den måste värnas, vårdas och vinnas tillbaka varje dag och varje minut. För oss som tror på verklig öppenhet och som inte bara pratar om den utan faktiskt också praktiserar den på riktigt är det den verkligheten vi lever i.", skriver Per Ankersjö, ordförande för Centerpartiets idéprogramsgrupp, i pressmeddelandet.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Centerpartiet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.