Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Carola med dotter frontar Ellos julkampanj

Publicerad: 9 November 2015, 08:34
Uppdaterad: 8 Mars 2016, 16:20

UPPDATERAD. Carola blir Ellos ansikte utåt i jul.


Ämnen i artikeln:

Ellos

Ellos julkampanj är en del av kommunikationskonceptet "Mitt liv, min historia" där tittarna får en inblick i kända och okända kvinnors liv. Den här gången har turen kommit till Carola som berättar vad julen betyder för henne.

I reklamfilmen, som har premiär nästa vecka, klär Carola granen och julstökar tillsammans med sin dotter Zoe.

"Jag vill att min dotter Zoe, får uppleva det genuina i naturen och en jul jag fick som liten. Med känslan av att allt kan hända, där drömmar får växa. Tillsammans får vi en tid som för alltid lever kvar och gör oss till dem vi är idag. Jag förbereder in i det sista med pynt och rim på paketen, och jag är alltid sen. När midnattstimmen slår så är det oftast bara jag och stjärnorna som är vakna. I år vill jag fira min bästa jul med min nya stora familj. Och önska frid och framtidstro för alla", säger Carola i filmen.

Kampanjen kommer att synas både på tv och på nätet och är inspelad i Jukkasjärvi och i fjällen kring Kiruna. Valet av plats är Carolas eget.

– Vi är såklart jättejätteglada över att få chansen att ha Carola i vår julkampanj. Hon finns i alla svenskars och många nordbors hem under julen på ett eller annat sätt, genom musiken eller andra framträdanden. Därför känns det intressant att visa bilden av hur Carolas jul ser ut och hur hon skapar julstämning, säger Ellos marknadschef Mathias Ekström till Dagens Media.

Var hon svår att övertala?

– Vi hade en sittning där vi beskrev vårt koncept där vi har åskådliggjort olika kvinnor, ambassadörer för Ellos. Hon tyckte om formatet, det handlar om att personen själv ska berätta vad den vill berätta.

Carolas dotter är också med i kampanjen. Hur gick diskussionerna?

– Det var hennes eget val. Hon visar hur hon firar jul på ett lite annorlunda sätt än vad många tror. Jag tror att folk kommer att bli lite förvånade, det ger kanske en annan bild av Carola, säger Mathias Ekström.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Ellos

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.