Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Carlsberg gör skidtävling i Åre

Publicerad: 15 Mars 2011, 13:49
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:17

Carlsberg möter målgruppen i Årebackarna under skidtävlingen High Five by Carlsberg. I veckan rullar en reklamfilm igång i tv.


I över tio år har Carlsberg kört skidtävlingen High Five i Verbier i Schweiz, men i fjol togs eventet till Sverige och Åre . Den 26 mars är det dags igen för skidproffs och amatörer att mötas i backen. Carlsberg står bakom konceptet, som görs i samarbete med bland annat Skistar, Pepsi, Chevrolet, Telia och TV6.

– Det här är ett lite annorlunda sätt för oss att möta målgruppen på plats och komma närmare den än vi gör med våra traditionella reklamfilmer, säger Henric Byström, pr-chef på Carlsberg Sverige.

High Five by Carlsberg marknadsförs bland annat med en reklamfilm som rullar i TV3 och TV6 och på Facebook.

MTG TV kommer även att passa på att spela in ett tv-program under eventet som följer extremskidåkarna Kaj Zackrisson och Sverre Liliequist i deras jakt på vinst. I programmet, som ska visas på TV6 i april, kommer de även att utmana övriga skidproffs inför tävlingen i och utanför pisten.

Eventbyrån Greetings Sweden håller i eventet och Carlsbergs mediebyrå OMD har varit med i upplägget.

ART89 Television i samråd med TV6 har tagit fram programförslaget och gjort all casting. Bolaget producerar även reklamfilmen tillsammans med Naive.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.