Gå direkt till textinnehållet
SökKontaktAnnonsera
Prenumerera

Kampanjer

Carlings kampanjar med Jireels nya musikvideo

Svenska hiphopartisten Jireel släpper nytt i samarbete med klädkedjan Carlings.


Publicerad 2017-09-25 15:04

Dela artikeln:

Den 17-åriga hiphopartisten Jireel är på mångas läppar just nu. Sin första singel "Här & Nu" släppte han för två år sedan, endast 15 år gammal, och året efter följde han upp med hiten ”Cataleya” och senare också ”Snap”, två hitsinglar som tillsammans streamats mer än 16 miljoner gånger på Spotify.

När nu den svenska hiphopartisten släpper nytt gör han det i samarbete med norska klädkedjan Carlings. I musikvideon för den nya singeln ”Man of the Year” syns han tillsammans med Youtube-stjärnan Julia Dang.

Carlings har gjort videon i samarbete med Nivy och det är första gången som Carlings både producerar, filmar, regisserar och stylar en musikvideo.

– Det känns så spännande att göra det här projektet då det verkligen går helt i linje med Carlings som varumärke. Vi vet att de som handlar på Carlings idag inspireras av personer de ser på Youtube och artister de lyssnar på. För oss är det en självklarhet att vara en del av den kulturen och att föra den framåt, säger Kicki Persson, marknadschef på Carlings i Sverige, i ett pressmeddelande.

Jireel och Julia Dang är båda stylade i Carlings så kallade AW17-kollektion. Kollektionen kommer finnas tillgänglig i samtliga Carlings Sverigebutiker från och med september.

Se hela musikvideon här.

Namnen bakom kampanjen

Filmare: Carlings v/ William Blofeld Regissör: Carlings v/ William Blofeld Producent: Carlings v/ Liv Simonsen Projektledare: Carlings v/ Kicki Persson Art Director: Carlings v/ William Blofeld Styling: Carlings v/ Adrian Sandnes och Marianne Haaning Groos

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.