Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Canal Digital ger Boxers kunder rabatt

Publicerad: 1 juni 2009, 13:52
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:35

Tv-distributören Canal Digital lockar Boxer-kunder med en "byt-nu-rabatt".


Canal Digital fortsätter att lyfta fram sin hd-tv i kampanjerna. I "äkta hd-tv"-kampanjen som går upp i dag, måndag, vill man visa att Canal Digital kan erbjuda något som Boxer inte kan.

- Före man släckte ned det analoga nätet saknade vi TV3 och många valde då Boxer. Nu har vi alla kanaler och samtidigt sitter många av deras kunder hemma med en platt-tv som är redo för hd men som inte kan använda det. Nu kan de revidera sitt val, säger Tommy Kjellberg, chef för marknadskommunikation på Canal Digital.

Rörliga banners rullar ut på sajter som svenskafans.se, tvmatchen.se, blocket.se, tv.nu, viivilla.se, TV4play.se och backas upp med sökordsannonsering. Kampanjen är framtagen av Daytona.

Samtidigt lanserar Canal Digital en "byt-nu-rabatt", då kunder som byter från Boxer till Canal Digital får 900 kronor i rabatt.

- Tanken är att det ska täcka in de tre månader som brukar vara uppsägningstiden, säger Tommy Kjellberg.

Tommy Kjellberg har tidigare sagt till Dagensmedia att Canal Digitals mål är att öka försäljningen med 200 miljoner kronor på tre år.

Här kan du se den rörliga bannern

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.