Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Kampanjer

Burger King ger grillgaranti

Burger King vill i en färsk Facebook-kampanj rädda svenskarnas grillsommar med en grillgaranti.

Henrik Widell


Publicerad: 21 Juni 2012, 13:09
Uppdaterad: 06 December 2015, 14:18

Ämnen i artikeln:

Burger King

Burger King, som länge profilerat sig med pay offen ”Grillat är godast”, gör en kampanj på Facebook under sommaren där de garanterar också usla grillare en god måltid. För den som bränner vid biffarna är det bara att gilla Bruger King på Facebook och sedan ange orsaken till det kulinariska misslyckandet, och få 40 procents rabatt på valfritt meal under midsommarhelgen.

– När man grillar hemma så blir det inte alltid så lyckat som man kanske hade hoppats och därför vill vi, som grillexperter visa våra fans att Burger King kan vara räddningen vid just sådana tillfällen, säger Melina Aristiadou, nordisk marknadschef på Burger King i ett pressmeddelande.

De som också laddar upp bilder på sin misslyckade grillning är med och tävlar om priser som grillar från Heinz, Iphone-högtalare med mera. Användarna tävlar genom att försöka få så manga användare som möjligt att rösta på deras bild.

Ämnen i artikeln:

Burger King

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.