Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Bris blinkande stjärna kastar ljus på barns utsatthet

Publicerad: 12 december 2017, 11:10
Uppdaterad: 12 december 2017, 11:11

Bris blåa stjärna blinkar varje gång ett barn kontaktar organisationen.


Ämnen i artikeln:

Bris

För att sätta fokus på barn och ungas utsatthet i jul sätter nu Bris, vid Slussen i Stockholm, upp en stor blå stjärna. En stjärna som kommer blinka till varje gång ett barn som kontaktar organisationen.

– Intäkterna från "Lilla Stjärna" gör det möjligt för Bris att hålla öppet hela julen, samtidigt som den skänker tröst till barn som mår dåligt. Genom att hänga upp den i fönstret skickar du en lysande signal till barnen om att ”jag står på din sida, du är inte ensam”, kommenterar Johanna Reis, copywriter på Garbergs, som ligger bakom kampanjen.

Silvia Ernhagen, kommunikationschef på Bris:

– Julstjärnan prickar in två viktiga budskap till två olika målgrupper, barn och vuxna. Dels påminner vi barn om att Bris har öppet hela julen, dels visar vuxna sitt engagemang och sin medmänsklighet när de köper stjärnan samtidigt som de bidrar till vår verksamhet. Vi hoppas att vi kommer få se många blå stjärnor lysa över Sverige nu i december och januari, säger hon i ett pressmeddelande.

Bris stjärna vid Katarinahissen kommer sitta uppe till och med den 4 januari. Kampanjen för stjärnan syns i bland annat tunnelbanan och sociala medier.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bris

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev