Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Brinkenstjärna utnyttjar Schulman i reklamen för "Paradise hotel"-turné

Publicerad: 24 November 2010, 09:59
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:30

Alex Schulman marknadsförs som gäst-dj i skandalagenten Michael Brinkenstiernas "Paradise hotel"-turné. Men det finns ett problem – MTG-profilen medverkar inte, och har aldrig ens fått frågan. ”Hans vägar är outgrundliga”, säger Alex Schulman.


Ämnen i artikeln:

MTGAlex SchulmanMax Lagerbäck

När Michael Brinkenstierna drog igång en barturné med "Paradise hotel"-tema, tryckte han upp flyers med Alex Schulman som dragplåster. Han skulle enligt marknadsföringsmaterialet göra ett framträdande som gäst-dj.

Men ingen har kontaktat honom. I stället uppmärksammades Alex Schulman på Michael Brinkenstiernas olovliga användning av hans namn när en tonåring mejlade honom.

– Han var upprörd över hur jag kunde skita i att komma till Gisle Parken, där jag skulle vara dj, säger Alex Schulman.

– Jag har ingen aning om vad som har hänt. Jag fick aldrig frågan, och det har aldrig ens varit aktuellt för mig. Jag lägger min tid på annat.

När MTG fick nys om saken tog de genast kontakt med Michael Brinkenstierna, och tvingade honom att ta bort Alex Schulman från deras sajt.

– När någon använder sig av våra profiler, eller våra bilder, utan tillstånd, brukar vi normalt sätt uppmärksamma dem på det ganska ögonblickligen, säger Max Lagerbäck, presschef på MTG.

Alex Schulman säger att Michael Brinkenstierna ”dragit en rövare”, men säger inte vara särskilt arg.

– Hans vägar är outgrundliga. Man måste ha respekt för hans påhittighet. Men jag skulle gärna vilja att han tar bort planscherna, som finns över hela Sverige.

Michael Brinkenstierna hävdar själv att han pratat med Alex Schulman, och menar att allting bygger på ett misstag.

– Det blev ett fel med vårt reklambolag. De fick fel bilder. Men jag har pratat med Alex Schulman, och allt är nu borttaget, säger han.

Ardalan Samimi

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.