Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Kampanjer

Bloggare frontar Stadium

Träningsbloggaren Ida Warg är ansikte utåt i Stadiums nya kampanj.


Publicerad 2016-01-26 09:11
Uppdaterad 2016-01-26 09:22

Ämnen i artikeln:

Stadium

Dela artikeln:

I kampanjen ”Back to strong” visar Ida Warg upp årets nya träningskläder, skor och utrustning. Dessutom ska kampanjen driva tävlingen #backtostrong i sociala medier.

– Kampanjen bygger på insikten att de allra flesta ser det nya året som startskott för att komma tillbaka till sitt starka jag – formen man hade innan jul- och nyårshelgerna, eller till den aktiva livsstilen man hade tidigare i livet innan exempelvis barn och jobb kom emellan, säger Marcus Andersson, kreativ chef på Stadium, i ett pressmeddelande.

Kampanjen ska rulla till 14 februari. Den är producerad av Stadium Communications i samarbete med C2/Crosby med Petrus Olsson som fotograf och regissör.

Som en del av kampanjen låter Stadium dessutom personal, personer som Glenn Hysén och Sävehofs damer, samt helt okända personer dela med sig av sina utmaningar via korta filmer för sociala medier. Den delen av kampanjen är framtagen i samarbete med Animal.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.