söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Blåkläder blir partner till Lollapalooza

Publicerad: 10 maj 2019, 08:14

När musikfestivalen Lollapalooza kommer till Sverige går Blåkläder in som partner för att lyfta människorna bakom scenen.

Ämnen i artikeln:

KampanjSponsring

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


I sommar arrangeras musikfestivalen Lollapalooza för första gången i Sverige. Blåkläder kommer gå in som partner till festivalen. 

LÄS ÄVEN: Därför går H&M in som partner till Lollapalooza 

– Vi vill alliera oss med partners och personer som är som oss. Människor som inte är rädda för att utmana, och som drivs av att ständigt utvecklas och göra saker för första gången. Vi älskar känslan när längtan, förberedelse och uppladdning blir till verklighet. Festivalen Lollapalooza är ett tydligt exempel på detta, de har ett koncept som skapar mer än en festival, en kreativ helhetsupplevelse som går bortom musiken, säger Peter Mönhage, Sverigechef på Blåkläder, i ett pressmeddelande. 

Blåkläder kommer under förberedelserna av festivalen lyfta de personer som arbetar med att bygga upp festivalen. Bland annat kommer företaget sponsra arbetskläderna som används av personalen. Satsningen är en del av Blåkläders koncept ”The team behind” där man gjort tidigare liknande samarbeten med hårdrocksfestivalen Hellfest. 

Som del av sponsringen kommer Blåkläder även utlysa en tävling där festivalbesökare kommer kunna designa och bygga sin egna läktare. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev