Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Blacks nya singel inför AIK-premiären

Publicerad: 5 April 2013, 11:26
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:50

Artisterna Cesar Vidal, Andreas Kleerup och Frida Öhrn gör en cover på Roling Stones gamla hit ”Paint it Black” för att hylla sitt favoritlag AIK.


Ämnen i artikeln:

AIK

Lagom till AIK:s premiärmatch på söndag släpper artistkonceptet Black sin andra AIK-singel. Bakom låten står producenten Markus Enochson och den framförs av Cesar Vidal, Andreas Kleerup och Frida Öhrn, alla trogna AIK-fans.

– Jag har varit AIK:are hela mitt liv. Därför var det en ära för mig att göra någonting för världens överlägset bästa lag, säger Markus Enochson, musikproducent, DJ och låtskrivare i ett pressmeddelande till Dagens Media.

Hela ”Paint it black”-kampanjen är en öppen kampanj vilket innebär att det är AIK:arna själva som tolkar sin bild av vad AIK är, det gäller även artisterna och producenten bakom den nya singeln.

– Vi har kommit på en strategi och en riktning för kampanjen, sen är det artisterna själva som inspirerats av den och på eget initiativ skapat låten, säger Viktor Bolin, pr-strateg på reklambyrån Volontaire till Dagens Media.

Vart låten ska spelas är inte riktigt bestämt än, Viktor Bolin håller just nu på att försöka få upp låten på Spotify och han hoppas även att den ska spelas på radio och på premiärmatchen.

Frida Wickberg

Ämnen i artikeln:

AIK

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.