Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökJust nu kan du uppleva tekniska problem på dagensmedia.se. Vi jobbar för fullt med att åtgärda dessa!

Kampanjer

Blacks nya singel inför AIK-premiären

Publicerad: 5 April 2013, 11:26
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:50

Artisterna Cesar Vidal, Andreas Kleerup och Frida Öhrn gör en cover på Roling Stones gamla hit ”Paint it Black” för att hylla sitt favoritlag AIK.


Ämnen i artikeln:

AIK

Lagom till AIK:s premiärmatch på söndag släpper artistkonceptet Black sin andra AIK-singel. Bakom låten står producenten Markus Enochson och den framförs av Cesar Vidal, Andreas Kleerup och Frida Öhrn, alla trogna AIK-fans.

– Jag har varit AIK:are hela mitt liv. Därför var det en ära för mig att göra någonting för världens överlägset bästa lag, säger Markus Enochson, musikproducent, DJ och låtskrivare i ett pressmeddelande till Dagens Media.

Hela ”Paint it black”-kampanjen är en öppen kampanj vilket innebär att det är AIK:arna själva som tolkar sin bild av vad AIK är, det gäller även artisterna och producenten bakom den nya singeln.

– Vi har kommit på en strategi och en riktning för kampanjen, sen är det artisterna själva som inspirerats av den och på eget initiativ skapat låten, säger Viktor Bolin, pr-strateg på reklambyrån Volontaire till Dagens Media.

Vart låten ska spelas är inte riktigt bestämt än, Viktor Bolin håller just nu på att försöka få upp låten på Spotify och han hoppas även att den ska spelas på radio och på premiärmatchen.

Frida Wickberg


Ämnen i artikeln:

AIK

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev