Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Bingo Rimér pratar om den svenska synden med David Weaver

Publicerad: 12 Oktober 2016, 14:29
Uppdaterad: 12 Oktober 2016, 15:17

Komikern David Weaver ställer upp på närgångna bilder när Bingo Rimér gästar sista avsnittet av Fords Youtube-serie "Swedes of the Edge".


Ämnen i artikeln:

FordYoutube

Idag är det premiär för det sista avsnittet i Fords Youtube-serie "Swedes on the Edge", som Dagens Media tidigare berättat om.

I serien intervjuar komikern David Weaver fem kända svenskar om typiskt svenska företeelser, i första avsnittet pratade Martin Melin om den svenska pappaledigheten.

Sista avsnittet av "Swedes on the Edge" gästas av fotografen Bingo Rimér, som berättar om vad den svenska synden har betytt för honom som fotograf, samt hur den har format delar av svensk kultur.

Bingos Rimérs karriär började när han var i 20-års åldern och fick möjlighet att fotografera modellen och skådespelerskan Victoria Silvstedt, som då var ungefär i samma ålder. Han blev snabbt en av de mest anlitade Playboy-fotograferna och besökte ofta The Playboy Mansion och dess notoriska fester.

I avsnittet delar Bingo med sig av några av sina mest dekadenta erfarenheter från den mest intensiva tiden som fotograf, en tid som han nu lämnat bakom sig.

– Det har varit betydligt fler som tittat på avsnitten än vad vi räknade med initialt, vilket känns jättekul. Bara på de två första avsnitten var det nästa 900 000 startade strömmar, och vi räknade med 1 miljon totalt. Så vi kommer hamna långt över vårt mål. Det var också viktigt för oss att skapa ett eget innehåll som inte var en omstöpt reklamfilm utan mer underhållning. Vi kommer att jobba vidare med vårt innehåll nästa år och siktar på att göra en helt ny produktion, som ska handla om någonting helt annat, säger Fords informationschef Erik Lindham i ett pressmeddelande.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

FordYoutube

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.