Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Biltema satsar på tv-reklam

Publicerad: 24 januari 2013, 07:46
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:58

För första gången på sju år syns Biltema med rörlig reklam i tv-rutan. Den första filmen är starten på en årslång tv-kampanj för att fira att företaget fyller 50 år.


Biltema satsar traditionellt på marknadsföring via DM, katalog och radio men nu satsar man alltså på tv-reklam. I filmerna kommer tittarna att få följa en familj i vardagen. Idag, torsdag, visas den första av filmerna som kommer att gå i TV4, TV4 Sport och Sjuan.

– Filmerna är lätta att förstå men samtidigt roliga och tydliga. Vi har skapat en egen familj som i varje film upplever flera olika situationer som våra kunder dagligen kommer i kontakt med. Det handlar om allt från bilproblem till saker som sker i alla svenskars hem som matlagningen och städning, säger Olof Fransson, vd för Biltema Sweden i ett pressmeddelande.

Se reklamfilmen nedan:

<iframe width="442" height="249" src="http://www.youtube.com/embed/n_cZJ_A26Es" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.