Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Kampanjer

Big Bang Theory-skådis säljer Toyota i Super Bowl-reklam

Kaley Cuoco, känd från tv-serien "The Big Bang Theory", spelar en lila ande i Toyotas reklamfilm från Super Bowl.


Publicerad 2013-02-05 06:37
Uppdaterad 2015-12-06 13:57

Ämnen i artikeln:

Toyota

Dela artikeln:

Den nya reklamfilmen, döpt "Wish Granted", ska marknadsföra Toyotas nya modell RAV4.

Bakom kampanjen ligger Saatchi & Saatchi LA och medverkar gör alltså "The Big Bang Theory"-skådisen Kaley Cuoco, som spelar en lilaklädd ande som uppfyller önskningar på "humoristiska" och "oväntade" sätt.

– RAV4 är riktar sig till människor vars livsstil är full av energi och entusiasm, vilket också är en av anledningarna till att vi är så exalterade över att arbeta med Kaley för att visa det, säger Jack Hollis, vice vd på Toyotas marknadsavdelning, i ett pressmeddelande.

Vad Kaley Cuoco själv har att säga om att spela in reklamfilmen?

– It was so much fun!

Inklippt i reklamfilmen finns också ett foto från Ryan Koch, en privatperson från Fitchburg, Wisconsin. Detta som en del i Toyotas tävling "Get in the big game" då Toyotas uppmanade sina fans att ladda upp bilder på sig själva under hashtagen #wishgranted på Twitter och Instagram.

Se filmen nedan:

<iframe width="442" height="249" src="http://www.youtube.com/embed/iymBRSUfz9U" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Dante Thomsen

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.