Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Betsson vill skapa debatt i Norge

Publicerad: 18 November 2010, 05:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:31

Betsson kritiserar Norges lagstiftning – i svenska Aftonbladet. ”Vi vill skapa debatt här i Norge”, säger Thomas Alnes Aakvik, chef för Betsson Norge.


Ämnen i artikeln:

BetssonAftonbladet

I gårdagens Aftonbladet fanns det en stor helsidesannons, med Betsson som avsändare. Annonsen kritiserade det norska förbudet för utländska spelbolag att göra reklam för sina produkter – när det samtidigt är lagligt att spela hos dem.

Enligt Thomas Alnes Aakvik, chef för Betsson Norge, är tanken att skapa en debatt i Norge gällande den nuvarande lagstiftningen.

– Historiskt sett har det funnits många kulturella likheter mellan Norge och Sverige. Men inte när det gäller det här, säger Thomas Alnes Aakvik

– Vi ville helt enkelt visa det märkliga i att vi kan annonsera i Sverige, men inte i Norge, trots att vi är så identiska rent kulturellt.

Han berättar vidare att de har ett långsiktigt perspektiv på situationen, och kommer att fortsätta med att försöka få upp frågan på den norska agendan.

– I och med monopolsituationen i båda länderna så är det ganska intressant att de skiljer sig just här, säger Thomas Alnes Aakvik.

Ardalan Samimi

Ämnen i artikeln:

BetssonAftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.