Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Kampanjer

Betsson utmanar Måns Zelmerlöw med blixtturné

Klarar Måns Zelmerlöw Betssons utmaning sänker spelbolaget 100 000 kronor till stiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se


Publicerad: 12 Oktober 2017, 12:09
Uppdaterad: 12 Oktober 2017, 12:19

Ämnen i artikeln:

BetssonMåns Zelmerlöw

Inom Betssons nya kampanj utmanas Måns Zelmerlöw att ge sig ut på en blixtturné i november, där han på 24 timmar ska genomföra åtta spelningar i minst fyra län.

Det är en roulettkula som väljer de fyra länen, men exakt var Måns Zelmerlöw kommer uppträda är helt upp till hans fans. På stjärnans Instagramprofil kommer det att finnas möjlighet att komma med förslag på var i länen han ska bege sig.

Klarar Måns Zelmerlöw utmaningen skänker Betsson 100 000 kronor till stiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation. Kampanjen syftar även till att uppmärksamma spelbolagets nya produkt "Sverigerouletten".

– Det här måste vara världens snabbaste turné och den här resan blir nog min tuffaste hittills. Vill mina fans att jag ska besöka deras bröllop gör jag det. Kanske hinner jag inviga någon fotbollsmatch? Jag ska såklart försöka att njuta och ha kul på resan men samtidigt står det mycket på spel. Att kunna bidra med 100 000 till min stiftelse betyder oerhört mycket, säger Måns Zelmerlöw i ett pressmeddelandee.

Hela resan kommer att dokumenteras och går att följa via artistens egna och Betssons sociala mediekanaler.

Idag lanseras också Måns Zelmerlöws andra reklamfilm för spelbolaget – se den ovan.

Ämnen i artikeln:

BetssonMåns Zelmerlöw

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.