Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökKampanjer

Berghs slututställning: ”Great Minds Don't Think Alike”

Publicerad: 4 April 2012, 14:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:27

Konceptet för Berghs slututställning blir ”Great Minds Don't Think Alike”. Kampanjkonceptet handlar om samarbete, samverkan och engagemang.


Ämnen i artikeln:

Berghs

Fokus i konceptet är att visa på värdet av oliktänkande inom en arbetsgrupp.

– För att skapa ett bra samarbete krävs att man har människor omkring sig som inte tänker likadant, annars kommer man inte framåt. Lika barn leker inte bäst, utan det är när man är olika som man kan hitta nya lösningar, säger Anna Kjellander, pressansvarig för Studentbyrån på Berghs.

Studentbyråns kampanj ska locka besökare till utställningen och uppmärksamma branschen på alla talanger som finns på skolan. Kampanjen ska också attrahera nya studenter till Berghs.

– Vi vill också att så många som möjligt ska ta del av diskussionen om samarbete. Vi tror att alla talanger är viktiga för branschen, även om man inte arbetar med kommunikation kan man ha talanger som är viktiga och hör hemma i här.

Exakt hur Studentbyråns kampanj ska se ut är dock Anna Kjellander förtegen om.

– Vi kommer att göra olika utspel fram till 24 maj då vi har vernissage.

Uppdragsgivare för årets examensprojekt är Lufthansa, Hufvudstaden, Hilding Anders, Diners Club, Adecco, Distriktstandvården, Löfbergs Lila, Microsoft, Monyx, Parks and Resorts, Svenska Spel, Stadsmissionen, Svenska Jägarförbundet, Stadsledningskontoret, Svenska Tidsskrifter, Zest Care, Universal Music och Pride.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Berghs

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev