ATG gör en "Gangnam Style"

2016-02-08 14:33  

UPPDATERAD. ATG lanserar sin största nyhet på 20 år. Till hjälp tar de ponnyn Vinnie som dansar på Norrtäljes gator.Tilläggsspelet ATG Boost ska ge spelaren chansen att vinna 100 gånger vinsten.

ATG tar hjälp av den populära hästen Vinnie the dreamer för att lansera sin nya tjänst, ATG Boost. I en ny reklamfilm som släpptes den 6 februari dansar Vinnie loss på Norrtäljes gator. Filmen har snabbt blivit en viral succé, och har i skrivande stund setts nästan 940 000 gånger på Facebook.

ATG:s marknadschef Sten Andersen är stolt över framgångarna Vinnie fört med sig.
– Det är otroligt och han bevisar återigen att han är Sveriges största reklamfigur. Han bara krossar allt motstånd. Vi har inte direkt skyltat med reklamfilmen och ändå har den snart 1 miljon visningar, säger han till Dagens Media.

ATG själva beskriver tjänsten som den största nyheten som hänt ATG på 20 år. Tjänsten ska göra det möjligt för spelaren att vinna 100 gånger insatsen.

Hästen Vinnie blev snabbt populär när ATG lanserade idén 2014, och fick dessutom folkets pris på Roygalan 2015 som bästa reklamfilm.

Produktionen gjordes av Fido som tilsammans med Åkestam-Holst var med och skapade Vinnie.

Anton Äng

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt