Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Arla gör reklamfilm med e-sport profil

Publicerad: 2 Maj 2016, 11:34
Uppdaterad: 2 Maj 2016, 12:13

I Arlas senaste kampanj ses det svenska Counter-Strike GO proffset Olof "Olofmeister" Kajbjer från laget Fnatic. Kampanjen ska marknadsföra en ny e-sportsatsning vid namn "Yogi Yalla Cup".


Ämnen i artikeln:

Arla

Som en del av Yoggi Yallas e-sportssatsning kommer nu en ny reklamfilm av Arla. Tillsammans med hemsidan Fragbite.se, som ägs av Nyheter24 gruppen och Carat, har de skapat en reklamfilm med den världskända e-sportsprofilen Olof "Olofmeister" Kajbjer från det svenska laget Fnatic.

Filmen toppade snabbt Reddits förstasida och fick över 230 000 spelningar på bara några dagar.

Filmen marknadsför Yoggi Yalla Cup, som är en gräsrotsliga inom spelet Counter-Strike GO och riktar sig mot lovande spelare. Ligan huseras av Fragbite.

– Intresset för Yoggi Yalla Cup har varit väldigt stort. Hittills har vi haft över 500 lag som varit med och försökt kvala in till finalen. Ligans- och reklamfilmens succé är ett tydligt exempel på vilken impact man kan göra i gaming-communityt tillsammans med en kund som är framåtlutad och lyssnar på vad publiken vill ha säger Daniel Persson, Projektledare på Nyheter24-Gruppen i ett pressmeddelande.

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Arla

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.