Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Arja Saijonmaa gör reklam för K-rauta

Publicerad: 12 januari 2015, 07:21
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:17

Arja Saijonmaa och Jarmo Mäkinen rider på en björn i K-rautas nya musikalreklamfilm.


Ämnen i artikeln:

K-Rauta

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Byggkedjan K-rauta, som sedan två år tillbaka har skådespelaren Jarmo Mäkinen som sitt ansikte utåt, knyter till sig sångerskan Arja Saijonmaa.

I byggkedjans nya reklamfilm, som börjar sändas den här veckan, rider duon på en björn samtidigt som de sjunger en omgjord version av Arja Saijonmaas låt "Högt över havet".

– Med Jarmo och ”Ett byggvaruhus av det rätta virket” började vi slå i den första spiken på vår svensk-finska resa. Nu tar vi nästa steg med Arja Saijonmaa. Arja är en person som är kvinnlig, genuin och stark. Kort sagt en riktig finsk urkraft som förkroppsligar K-rautas kärnvärden på ett perfekt sätt, säger Christian Hagegård, tillförordnad marknads- och kommunikationschef på K-rauta, i ett pressmeddelande.

Reklamfilmen är starten på ett längre samarbete med sångerskan som innebär att Arja Saijonmaa ska synas i K-rautas marknadsföring kring bastuprodukter. Hon kommer även att vara med i utvecklingen av segmentet.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

K-Rauta

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev