Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Årets Let's dance-sponsorer lyfts fram på ett helt nytt sätt

Publicerad: 19 mars 2021, 10:14

”Ljuset spelar huvudrollen i billboarden och lyfter fram våra sponsorer på ett fint sätt”, säger Malin Häger.

Foto: TV4

TV4 uppdaterar sättet de presenterar sina sponsorer på inför säsongstarten av ”Let's dance”.


Ämnen i artikeln:

TV4Lets dance

Inför premiären av årets omgång av ”Let's dance” har TV4 tagit fram en ny billboard för att visa upp och presentera programmets sponsorer. 

– Kristallkronor, rött, guld och de böljande tygerna har fått lämna plats för en mer modern och chic glamourkänsla. Ljuset spelar huvudrollen i billboarden och lyfter fram våra sponsorer på ett fint sätt men fortfarande i en klassisk ”Let’s dance”-anda, säger Malin Häger, försäljningsdirektör reklam Norden, TV4 Media, i en kommentar. 

Årets sponsorer är Hallon, Neste My, Staropramen och Videoslots. Förutom en helt ny presentation av sponsorerna har TV4 i år även valt att flytta sändningsdagen för programmet. Årets omgång kommer därmed sändas på lördagar i stället för fredagar, vilket Dagens Media rapporterat om tidigare.   

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4Lets dance

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.