Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Apartment5 lanserar virtual reality-projekt för Hammarby Fotboll

Publicerad: 21 april 2015, 05:38
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:04

Genom att ta på sig ett par virtual reality-glasögon ska Hammarbys fans få känna hur det känns att gå in på Tele2 Arena tillsammans med sin favoritklubb.


Ämnen i artikeln:

HammarbyXperience Group

Virtual reality innebär att personen som tar på sig glasögonen ska få se animationer som täcker hela synfältet, vilket ska ge en känsla av att man har klivit in i en annan verklighet.

Produktionen är framtagen av Apartment5, som är en del av Xperiencegroup.

– Filmen är bland det coolaste jag sett. Det är en helt unik upplevelse att få se arenan och publiken på det sättet, långt över mina förväntningar, säger Henrik Kindlund, vd i Hammarby Fotboll, i ett pressmeddelande.

Enligt Henrik Kindlund kommer produktionen främst att användas i relation till de sponsorer som redan finns samt till införsäljning mot nya sponsorer.

– Vi tror på virtual reality som ett eget affärsområde och stärker nu upp med den teknik och kompetens vi behöver för att kunna skapa de leveranser vi vill göra och som marknaden efterfrågar, säger Per Ek, vd på Apartment5, i ett pressmeddelande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

HammarbyXperience Group

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.