Alexander Skarsgård spelar spion i väskreklam

2018-03-28 08:52  

Den svenska filmstjärnan reser världen över i 21 dagar med bagageväska från Tumi.

De svenska Hollywood-skådespelaren Alexander Skarsgård frontar väsktillverkaren Tumis nya kampanj. I reklamfilmen "Latitude" spelar han en stilsäker spion, på resa över världen – med Tumis senaste väskmodell synlig i varje scen.

– Tumi fortsätter sätta ribban högt när det kommer till design av funktionella och slitstarka produkter, som också är snygga. Det är vårt jobb att hitta bra och effektiva sätt att kommunicera det på, säger John Cornette som är kreativ chef och innovationschef på Tumis reklambyrå EP+Co, till Adweek.

I reklamfilmen reser Alexander Skarsgård med samma väska i 21 dagar, på samma breddgrad. Resan börjar i Ungern och Italien, för att forsätta via Washington i USA till Mongoliet. Han färdas med allt från kameler till sportbilar, och väskan, som är en och samma under hela resan, åker på en hel del smällar längs vägen.

– Vi kom på en idé som verkligen gör produkten rättvisa, och det är vi väldigt stolta över säger John Cornette och fortsätter:

– Det gick att göra eftersom ett gäng väldigt talangfulla personer trodde på idén. Det här projektet hade inte gått att genomföra utan någon som Alexander Skarsgård som verkligen går igång på äventyr, eller en kund som tror på varje del av resan.

Janne Naess

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt