Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Alexander Skarsgård spelar spion i väskreklam

Publicerad: 28 Mars 2018, 06:52
Uppdaterad: 28 Mars 2018, 07:56

Alexander Skarsgård i rekalmfilmen "Latitude". Foto: Tumi

Den svenska filmstjärnan reser världen över i 21 dagar med bagageväska från Tumi.


De svenska Hollywood-skådespelaren Alexander Skarsgård frontar väsktillverkaren Tumis nya kampanj. I reklamfilmen "Latitude" spelar han en stilsäker spion, på resa över världen – med Tumis senaste väskmodell synlig i varje scen.

– Tumi fortsätter sätta ribban högt när det kommer till design av funktionella och slitstarka produkter, som också är snygga. Det är vårt jobb att hitta bra och effektiva sätt att kommunicera det på, säger John Cornette som är kreativ chef och innovationschef på Tumis reklambyrå EP+Co, till Adweek.

I reklamfilmen reser Alexander Skarsgård med samma väska i 21 dagar, på samma breddgrad. Resan börjar i Ungern och Italien, för att forsätta via Washington i USA till Mongoliet. Han färdas med allt från kameler till sportbilar, och väskan, som är en och samma under hela resan, åker på en hel del smällar längs vägen.

– Vi kom på en idé som verkligen gör produkten rättvisa, och det är vi väldigt stolta över säger John Cornette och fortsätter:

– Det gick att göra eftersom ett gäng väldigt talangfulla personer trodde på idén. Det här projektet hade inte gått att genomföra utan någon som Alexander Skarsgård som verkligen går igång på äventyr, eller en kund som tror på varje del av resan.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.