Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

AIK översätter "Vi är inte ni"

Publicerad: 24 mars 2014, 13:13
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:43

Den uppmärksammade kampanjen har fått en engelsk version med mittfältaren Kenny Pavey som berättarröst.


Ämnen i artikeln:

AIK Fotboll

Dagens Media har tidigare berättat om kampanjen "Vi är inte ni", där fotbollsklubben döper om motståndarna till "inte AIK".

Den engelska versionen, som går under namnet "We are not you", började rulla idag och berättarrösten görs av lagets egen mittfältare, Kenny Pavey.

Solnaklubbens kampanjer har tidigare uppmärksammats internationellt, och fjolårets "Paint it Black" nominerades i pr-tävlingen "European Excellence Awards".

Nu hoppas kampanjgruppen att även årets kampanj ska få stort genomslag.

– Det finns alltid ett internationellt intresse för bra fotbollskampanjer. Och eftersom vi är de enda i Norden som gör bra fotbollskampanjer vill vi tillgängliggöra vårt material för en internationell publik, säger de i ett pressmeddelande.

Kampanjen, vars svenska version sjösattes den 10 mars, görs i samarbete med bland andra Dennis Phang och Martin Runfors från DDB, Tom Beckman från Prime, Henning Wijkmark från Lowe Brindfors och Elvira Eriksson från Pronto.

Se den nya versionen av filmen här:

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/xf1x4SE8vl8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pär Ullrich

Ämnen i artikeln:

AIK Fotboll

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.