fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Åhléns hyllar allas hudvårdsrutiner

Publicerad: 13 september 2017, 06:00
Uppdaterad: 13 september 2017, 07:17

Kampanjen "Älskade procedur" slår ett slag för allas hudvårdsrutiner. "Den egna stunden du ägnar åt hudvården och dig själv är viktigare än ett perfekt slutresultat".

Ämnen i artikeln:

ÅhlénsForsman Bodenfors

HF

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Idag släpper Åhléns sin senaste kampanj för ansiktsvård under namnet "Älskade procedur". Kampanjen ska, precis som namnet skvallrar om, hylla allas hudvårdsrutiner oavsett hur många steg de består av.

Hud- och ansiktsvård delas som bekant idag friskt på sociala medier. Syftet med kampanjen är att påminna om att proceduren är "en stund för sig själv, inte ett resultat för någon annan".

– Vi kallar kampanjen "Älskade procedur" just för att visa att den egna stunden du ägnar åt hudvården och dig själv är viktigare än ett perfekt slutresultat. Vi vill visa på bredden i hur procedurer kan se ut, och samtidigt inspirera genom att visa vårt sortiment på ett sätt som skiljer sig från traditionell skönhetsreklam, säger Lina Söderqvist, marknadschef på Åhléns, i en kommentar.

Kampanjen pågår i hela landet från och med idag fram till den 3 oktober.

Credlista:

Reklambyrå: Forsman & BodenforsFotograf: Arvida ByströmRegissör: Sheila JohanssonStylist: Emelie HultqvistHår: Lasse PedersenMakeup: Kristina Kullenberg

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev