torsdag2 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Adam Alsing ska tappa 20 kilo med Viktväktarna

Publicerad: 16 mars 2018, 14:44
Uppdaterad: 16 mars 2018, 14:47

Adam Alsing. Foto: Alba Giertz

Viktväktarna inleder ett samarbete med radio och tv-profilen Adam Alsing, som går ut på att han ska gå ner totalt 20 kg till oktober. “Jag har faktiskt redan slagit vad med tre följare som hört av sig,” säger Adam Alsing till Dagens Media.

Ämnen i artikeln:

Viktväktarna

CK


Samarbetet inleds tillsammans med medie- och produktionsbolaget Panc media och spänner över flera plattformar, bland annat YouTube, Twitter, podcasten "Adam och Kompani" och Instagram.

– Jag fyller 50 år i oktober och min dotter sa att det är dags att jag börja tänka på hälsa och undvika otrevligheter. Diabetes och annat blir man ju sårbar för, säger Adam Alsing till Dagens Media, och fortsätter:

– Min förhoppning är att fler män ska ladda ner Viktväktarnas app och sätta igång. Alla matvaror är poängsatta så man lär sig käka på ett mer medvetet sätt. Mitt problem var inte att det varit pizza på menyn varje dag, det har varit att jag alltid ätit för stora portioner

Vad hoppas ge du dina följare genom samarbetet med Viktväktarna?

– Inspiration, men ska jag vara helt ärlig så tänkte jag enbart på mig själv i första hand. Om jag kan inspirera någon annan att hänga på är det bara roligt. Vi är ju rätt många män som bär på lite extrakilon och det är inte så bra. Jag har faktiskt redan slagit vad med tre följare som hört av sig. Äran och whiskey står på spel. 

Vad är din syn på dieter?

– Jag tycker att många dieter hjälper till med viktnedgång, men de hjälper också till med viktuppgång. Viktväktarna är ju inte en diet, utan som ett redskap för att äta normalstora portioner och för att lära sig. Viktväktarnas grej är ju att du får äta vad du vill, men inte hur mycket som helst, vilket passar mig bra, säger han och fortsätter:

– Jag är ju ute på inspelningar och då är det svårt med specialkost. Men kan jag äta vad som helst i rätt portionsstorlek så är det inget problem alls. Jag vill leva mitt liv och då är det redskapet för mig i alla fall. Jag får dessutom hjälp av deras coach, Karin Nileskog, som vakar över alla mina måltider.

Adam Alsing är en av två svenska manliga profiler som Viktväktarna offentliggjort på kort tid. För några veckor sedan berättade man om Anders Bagge som gör motsvarande viktresa tillsammans med Viktväktarna.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev