Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökJust nu kan du uppleva tekniska problem på dagensmedia.se. Vi jobbar för fullt med att åtgärda dessa!

Kampanjer

100-wattaren ställer ut på Centralen

Publicerad: 25 Augusti 2014, 05:50
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:30

Nomineringsvernissaget flyttar till Stockholms Centralstation.


Ämnen i artikeln:

100-wattarenJernhusen Media

100-wattaren blir i år en mer allmän angelägenhet än vanligt. I samarbete med Jernhusen Media har arrangörerna beslutat att årets nomineringsvernissage ska anordnas på Stockholms Centralstation, med 250 000 besökare per dag.

De nominerade bidragen presenteras den 25 september för en inbjuden skara i Centralhallen. Hela dagen visas exempel på bra reklam på digitala stortavlor för börbipasserande på Centralen, skriver 100-wattaren i ett pressmeddelande.

– Det känns jätteroligt att 100-wattarens nomineringsvernissage kommer till vår mest besökta eventyta. Samarbetet ger oss en unik möjlighet att visa upp vår arena för byråer och annonsörer och samtidigt ge 100-wattaren chansen att nå ut till en bred publik med sina budskap. Vi strävar efter samma sak – att visa att kreativa kampanjer i effektiva kanaler ger bra effekt, säger Ann Hermansson, marknadsansvarig på Jernhusen Media i pressmeddelandet.

100-wattaren, som belönar kreativ reklam som kan bevisa effekt, arrangeras av Sveriges Annonsörer och Sveriges Kommunikationsbyråer. Tävlingen avgörs vid en gala den 15 oktober.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

100-wattarenJernhusen Media

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev