Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Marknadsföring

Isabella Löwengrip lämnar ”Blondinbella” bakom sig

Publicerad: 27 December 2016, 13:57
Uppdaterad: 28 December 2016, 11:56

Efter elva år skrotar Isabella Löwengrip sitt varumärke och smeknamn ”Blondinbella”.


Ämnen i artikeln:

BlondinbellaIsabella Löwengrip

Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip var 14 år när hon skrev det första inlägget under sitt alias ”Blondinbella”. I dag har bloggen över 1 miljon unika besökare i veckan.

Nu lämnar hon smeknamnet bakom sig. Isabella Löwengrip berättar på sin blogg att hon känner att sitt eget namn är ett lika starkt varumärke som ”Blondinbella”.

”Efter elva år kändes det rätt. Det är dags att gå vidare. Blondinbella är ett såklart ett starkt varumärke men jag har väntat in tills jag själv tycker att mitt eget namn står lika stadigt och nu är det en bra tid för övergång”, skriver hon.

Isabella Löwengrip flaggar också för att hon kommer satsa internationellt på portalen.

”Eftersom bloggen också kommer att översättas till fler språk kändes det  naturligt att skippa ordet Blondinbella överhuvudtaget och direkt ha mitt namn. Spännande!”, skriver hon.

Isabella Löwengrip driver i dag flertalet bolag, däribland Löwengrip Invest AB och Löwengrip Care Color AB – Isabella Löwengrips kosmetikaföretag som mellan 2014 och 2015 ökade omsättning från 10 till 16,5 miljoner kronor.

Enligt Breakit kommer bolaget omsätta 34 miljoner kronor under 2016.

Viktor Ek

viktor.ek@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.