Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Marknadsföring

Ica är kvinnornas favoritvarumärke

Publicerad: 20 Mars 2018, 07:42
Uppdaterad: 20 Mars 2018, 08:02

Tre klassiska företag i topp när Yougov listar de varumärken som svenska kvinnor har bäst intryck av.


Ämnen i artikeln:

Yougov

Yougov Brandindex presenterar årligen en topplista av de varumärken som svenska kvinnor har bäst intryck av. För året som gick domineras listan av svenska varumärken inom möbler, hushåll och dagligvaror.

Ica är det varumärke som svenska kvinnor har det mest positiva intrycket av, visar årssammanfattning från Yougov. Tätt därefter följer Ikea och Volvo. 

Ett positivt intryck har målgruppen också av den mobila betaltjänsten Swish. Appen adderades till Brandindexet under 2017 och placerar sig genast på en fjärdeplats. Swish blev också det mest rekommenderade varumärket 2017.

Sett till listan över de varumärken som ökat mest under 2017 gällande popularitet bland svenska kvinnor märks Arla. Företaget utsågs till årets stjärnvarumärke, av just Yougov och Indikat, och toppar nu också listan över det varumärke som ökat sitt helhetsintryck bland kvinnor. 

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Yougov

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.