Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Hon blir ny kommunikationsdirektör för Orkla Foods

Publicerad: 31 augusti 2016, 07:11
Uppdaterad: 31 augusti 2016, 07:21

Alexandra Callegari Lindholm blir ny HR- och kommunikationsdirektör på Orkla Foods Sverige.


Ämnen i artikeln:

Eon

Den 3 oktober tillträder Alexandra Callegari Lindholm som ny HR- och kommunikationsdirektör på Orkla Foods Sverige. Hon har tidigare haft flera tjänster som HR-chef inom Eon, senast som HR-chef på Eon Elnät Sverige i Malmö.

– Det kommer bli spännande att ta sig an en ny utmaning i en för mig ny bransch. Samtidigt kommer det bli roligt att arbeta på ett företag med ett så brett sortiment av produkter som jag och många med mig har en nära relation till. Jag ser fram emot att lära känna alla medarbetare och tillsammans med dem positionera Orkla Foods Sverige som en attraktiv arbetsgivare, säger Alexandra Callegari Lindholm i ett pressmeddelande.

Alexandra har tidigare arbetat på bland annat FN:s internationella arbetsorganisation, ILO, i Genève, och har flera gånger kvalat in på listan över Framtidens kvinnliga ledare som utses av chefsorganisationen Ledarna.

Som ny HR- och kommunikationsdirektör kommer hon att ingå i Orkla Foods Sveriges ledningsgrupp.

Orkla Foods Sverige har bland andra varumärken som Abba, Felix och BOB.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Eon

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.