Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Henrietta Fromholtz till Baaam

Publicerad: 2 maj 2018, 09:18
Uppdaterad: 2 maj 2018, 09:22

Henrietta Fromholtz.

Baaam stärker upp sin influenceraffär med Henrietta Fromholtz.


Ämnen i artikeln:

BaaamMetro Mode

Influencern Henrietta Fromholtz flyttar sin blogg från Metro Mode till Baaam.

– Jag har länge sett mig och Baaam som ett dream team, och idag är det en verklighet. Det känns fantastiskt kul att nu få vara en del av enligt mig Sveriges mest moderna sajt, där både livsstil och viktiga samhällsfrågor briljerar och engagerar. Den mixen är otroligt viktigt för mig och speglar mig och mina kanaler där fokus ligger på att peppa, lyfta och stärka mina följare. Det ska bli otroligt kul och spännande att från och med nu få göra det här ihop med Baaam!, säger Henrietta Fromholtz i ett pressmeddelande.

Utöver bloggen jobbar Henrietta Fromholtz som frilansande konsult inom digital marknadsföring och driver en framgångsrik Youtubekanal.

– Henrietta är den ultimata förstärkningen till vårt redan starka influencer team! Förutom en unik och brutalärlig berättarteknik, som träffar helt rätt i vår målgrupp, har hon dessutom en värdefull bakgrund från pr- och mediabranschen som matchar Baaams agenda perfekt. En rekrytering där 1+1 blir 3 helt enkelt, säger Jennie Sandberg, chefredaktör på Baaam, i pressmeddelandet.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

BaaamMetro Mode

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.