Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Marknadsföring

Här är juryn som ska utse Sveriges Young Lions

Lotta Ågerup, Stefan Ronge och Peter Herrman.

Komm presenterar juryn som ska utse landets vassaste unga kreatörer och representanter för Sverige i Cannes Young Lions.


Publicerad 2018-03-07 11:56
Uppdaterad 2018-03-07 12:01

Ämnen i artikeln:

Young Lions

Dela artikeln:

Ansvaret för att utse Sveriges Young Lions har fallit på Peter Herrman, Lotta Ågerup och Stefan Ronge.

Årets juryordförande är Peter Herrman, designer och partner på Open Studio (tidigare Garbergs Project).

– Young Lions är en fin tävling då den ger unga talanger chansen att ta ut svängarna vad det gäller idé och hantverk utan att behöva ta hänsyn till vardagens begränsningar. De deltagande teamen får dessutom möjlighet att visa vad de går för internationellt, säger han i ett pressmeddelande.

Utöver honom ingår också Lotta Ågerup, art director på King, och Stefan Ronge, kreativ chef på Edelman Deportivo i gruppen som ska utse landets vassaste unga kreatörer och representanter för Sverige i Cannes Young Lions.

I samband med att Komm offentliggör årets jury öppnas också dörrarna för unga svenska kreatörer att anmäla sig till tävlingen.

– De unga svenska teamen har de senaste åren nått stora framgångar och pallplatser internationellt, allra senast i Eurobest. Med det i ryggen känns det både tryggt och nervkittlande att dra igång årets uttagning, säger Nicole Lage-Vianna, projektledare för Young Lions..

Anmälan sker digitalt och är öppen till den 3 april, och i år är kategorierna Design, PR & Digitalt.

Briefen från årets ideella organisation presenteras den 4 april och den 25 april presenterar juryn de nominerade lagen inom varje kategori innan vinnarna slutligen utses i maj.

Det är sedan de som får sedan äran att representera Sverige i den internationella tävlingen Young Lions, som äger rum under Cannes Lions mellan den 18 och 22 juni.

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.