Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Marknadsföring

Han blir ny presschef hos Arla Sverige

Publicerad: 14 December 2016, 11:55
Uppdaterad: 14 December 2016, 11:56

Erik Bratthall har många års erfarenhet av kommunikation och media och har bland annat arbetat som koordinator för Alliansens kampanjstab, och tillträder idag tjänsten som presschef för Arla Sverige.

Erik Bratthall går från Visita till Arla Sverige.


Ämnen i artikeln:

Arla

Erik Bratthall kommer närmast från Visita där han varit presschef och dessförinnan pressekreterare åt dåvarande miljöministern Lena Ek.

Han har många års erfarenhet av kommunikation och media och har bland annat arbetat som koordinator för Alliansens kampanjstab, och tillträder idag tjänsten som presschef för Arla Sverige.

– Arla har de senaste åren varit hårt granskat i media. Vårt arbete med att stärka varumärket fortsätter och på den resan kommer nu Erik in som ny presschef. En mycket rutinerad och skicklig kommunikatör, en värvning som vi är mycket glada över, säger Gunnar Gidefeldt kommunikationsdirektör på Arla, i ett pressmeddelande.

– Det ska bli spännande att vara en del av ett av världens största bondeägda mejeriföretag. Jag hoppas att tillsammans med mina kollegor och Arlabönderna kunna utveckla Arlas närvaro i media, kommenterar Erik Bratthall presschef Arla Sverige. 

Arla Sverige har det senaste året haft en inhyrd presschef.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Arla

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.