Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Glenda Marevind är ny marknadschef på Kappahl

Publicerad: 22 augusti 2017, 06:29
Uppdaterad: 22 augusti 2017, 07:06

Glenda Marevind kommer närmast från mediebyrån MEC och har innan dess arbetat många år inom Lindex-koncernen med koncept, varumärkes- och kommunikationsfrågor, bland annat i rollen som marknadschef.

Glenda Marevind lämnar MEC och blir ny varumärkes- och marknadschef på Kappahl.


Ämnen i artikeln:

KappahlMECLindex

Från mitten av augusti leder Glenda Marevind arbetet med att utveckla Kappahls varumärke och marknadsföring, i rollen som varumärkes- och marknadschef.

– Jag ser fram emot att bidra till den spännande utvecklingsresa Kappahl befinner sig på. Vi ska bli bäst på att möta och inspirera vår kund utifrån hennes behov och köpbeteende, säger Glenda Marevind i ett pressmeddelande.

Hon kommer närmast från mediebyrån MEC och har innan dess arbetat många år inom Lindex-koncernen med koncept, varumärkes- och kommunikationsfrågor, bland annat i rollen som marknadschef.

– Jag är mycket nöjd med att välkomna Glenda till Kappahl. Hon har rätt erfarenhet och inställning till hur vi bäst ska fortsätta stärka relationen och kommunikationen till vår kund, både på befintliga och framtida arenor, kommenterar vd Danny Feltmann.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

KappahlMECLindex

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.