Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Marknadsföring

Fyra svenskar i Echo awards jury

Publicerad: 21 Juni 2017, 08:27
Uppdaterad: 21 Juni 2017, 09:21

I juryn med representanter från 26 länder finns flera svenska medlemmar.


Ämnen i artikeln:

Echo AwardsSwedma

Echo awards är en av världens största tävlingar för direktmarkandsföring. Prisutdelningen äger rum i samband med konferensen &Then, som den här gången går av stapeln i New Orleans 8-10 oktober.

Tävlingsbidragen bedöms i tre steg, där juryarbetet sker på distans och i New York. Swedma är svensk partner till tävlingen, och har fått rekommendera personer till den internationella juryn.

Liksom tidigare fem år är Smickers grundare Pepe Larsson en av jurydeltagarna. Tillsammans med Jan Ringsö från Reaktion ingår han i gruppen som ska göra den tredje och sista bedömningen av bidragen.

Swedmas Michaela Pålsson sitter med i juryn för andra året och ska bedöma tävlingsbidragen i den andra juryomgången. Även Amanda Undin, grundare av byrån Custumer Clinic, gör sitt andra år av juryarbete. Hon ska vara med i de två första gallringarna.

Bland de svenska byråerna som tävlar finns bland annat Mecka, Abakus, Det, MullenLowe Brindfors och RBK. Guldnyckeln-vinnare är direktkvalificerade till tävlingens andra juryrunda.

Förra året kammade MRM/Mc Cann och Vattenfall hem guld i tävlingen med sin kampanj "Solcellsguiden".

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Echo AwardsSwedma

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.