Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Frida Boisen är Årets branschpersonlighet

Publicerad: 17 maj 2017, 08:44
Uppdaterad: 17 maj 2017, 10:45

Frida Boisen utses till Årets branschpersonlighet under Stockholm media week som jsut nu pågår på China teatern i Stockholm.

STOCKHOLM MEDIA WEEK. Bonnier tidskrifters digitalchef Frida Boisen utses till Årets branschpersonlighet under pågående Stockholm media week.


Ämnen i artikeln:

Stockholm Media WeekFrida BoisenBonnier Tidskrifter

Just nu pågår Stockholm media week på Chinateatern i Stockholm, där Årets branschpersonlighet utses inom tävlingen Stockholm media awards.

De nominerade är personer som har varit tongivande på den svenska mediemarknaden, väckt känslor och engagemang, varit nytänkande och innovativa och som har flyttat fram positionerna för den svenska mediemarknaden.

Nu står det klart att det är Frida Boisen, digitalchef på Bonnier tidskrifter, som utses till Årets branschpersonlighet.

– Jag är otroligt, enormt glad, stolt och tacksam. För mig börjar allting med två ord: mod och passion, säger Frida Boisen från scenen, och fortsätter:

– Att få göra skillnad genom att försöka förmedla viktiga budskap och kunskap har aldrig känts viktigare.

Juryns motivering lyder:

"En urkraft...! En urkraft, som syns och hörs. Som passionerat pratar om det nya digitala landskapet utan att för den skull tappa fokus på affären. Driver med mod, hjärta och hjärna både publicistiskt innehåll, försäljning, branschen i stort och samhällsfrågor. En urkraft som behövs i dagens medielandskap – fullt av motsättningar och ytterligheter. En urkraft…!"

Här är de som var nominerade i kategorin Årets branschpersonlighet.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.