Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Flattered i samarbete med Emilia De Poret

Publicerad: 3 augusti 2017, 08:05
Uppdaterad: 3 augusti 2017, 08:06

Emilia De Poret i samarbete med Flattered.

Modeskribenten Emilia De Poret blir skotillverkarens stora vår-samarbete 2018: "Att få designa en egen sko har länge varit en dröm för mig", säger hon.


Ämnen i artikeln:

influencer

Inför våren blir Skotillverkaren Flattereds stora designsamarbete tillsammans med modeskribenten och influencern Emilia de Poret.

Modeskribenten kommer att designa en produkt som Flattered tidigare inte haft i sitt sortiment, avslöjar skotillverkaren.

Emma Lythell är marknadschef på Flattered:

– Vi är otroligt glada och stolta över att Emilia med sin långa erfarenhet från modebranschen velat designa en sko tillsammans med oss. Dessutom känns det extra spännande att lansera en helt ny typ av sko som vi tidigare inte haft i vårt sortiment.

Samarbetet kommer visas för första gången vecka 32 under Copenhagen Fashion Week där Flattered ställer ut.

Emilia De Poret:

– Att få designa en egen sko har länge varit en dröm för mig. Passionen för kvalitet och hållbar design är något jag delar med Flattered. I mitt jobb vill jag guida och hjälpa kvinnor att göra smarta val när det kommer till garderoben. Min förhoppning är att vår sko ska bli garderobsräddaren, den där skon man bär både till vardags som till fest och som man alltid packar med på resan.

Flattered har tidigare haft designsamarbeten med Lars Wallin, Michaela Forni och nu till hösten By Malina.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

influencer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.